Contact

Questions or remarks? Send our friendly customer service an email! Our carpet experts ensure that you receive a response within 1 working day.

We are happy to help you!

Send us an email

What can we help you with?

Celsiusweg 24G
6662 PX Elst,
The Netherlands
Chamber of Commerce: 88894754

Opening hours:
Monday to Friday: 9:00 AM - 5:00 PM

Veelgestelde vragen

Hoe voelt een Neva vloerkleed aan?

Ervaar de zachtheid en het comfort van onze Neva collectie vloerkleden. Perfect voor binnenshuis gebruik, ze bieden een luxe en aangename aanraking onder de voeten.

Zijn Neva collectie vloerkleden geschikt voor vloerverwarming?

Absoluut! Onze Neva collectie vloerkleden zijn ontworpen om naadloos te integreren met vloerverwarmingssystemen, voor extra warmte en comfort in uw huis.

Hoe kan ik het vloerkleed reinigen?

Voor dagelijks onderhoud raden we aan om regelmatig te stofzuigen. Voor diepere reiniging kunt u een professionele tapijtreinigingsservice overwegen.

Hoe kan ik een vloerkleed retourneren en zijn de retourkosten gratis?

Het retourneren van producten is kosteloos, met een maximum van twee producten en binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop. "Belangrijk" om op te merken is dat het recht op terugbetaling niet van toepassing is wanneer het vloerkleed gewassen, beschadigd of bevuild is.

Als je een vloerkleed wilt retourneren, kun je eenvoudig inloggen op www.account.sidora.nl met je e-mailadres en een retourverzoek indienen. Doorgaans sturen we binnen één werkdag een retourlabel naar je toe, zodat je het vloerkleed kosteloos kunt terugsturen.

Van welke materialen zijn de vloerkleden uit de Neva collectie gemaakt?

Onze Neva collectie vloerkleden zijn vervaardigd uit hoogwaardig polyester, bekend om zijn duurzaamheid en esthetische uitstraling.

Zijn onze vloerkleden schadelijk voor mens en dier?

Nee, al onze vloerkleden zijn gecertificeerd volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®, wat verzekert dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen en veilig zijn voor zowel mensen als dieren.

Heeft u andere vragen? Stuur ons dan een bericht via info@sidora.nl of vul het formulier hierboven in.